instant fap

Asim Kamber: Ispovijest kovidaša (I)

Asim Kamber: Ispovijest kovidaša (I)

Nedjelja 09.08.2020. godine, je prvi dan kada sam osjetio blage simptome nekakvog umora, slabosti, rekao bih stanja kakve prehlade. Cijenio sam da je ipak riječ o umoru jer sam prostorije stranke napustio i u nedjelju oko 21 h a nakon konsultacija sa našim poduzetnicima koji su imali problema u poslovanju.

Oko ponoći su tegobe sve više dobivale na intenzitetu. Znojenje, groznica i konačno visoka temperatura mi je ukazivala (sa slabošću) da je riječ o simptomima Covida. Neću opisivati detalje neprespavane noći, neću vam ovdje govoriti niti o detaljima samopomoći i podrške koju mi je pružila supruga, ali ću svakako istaknuti da nikada u svome životu nisam doživio tako brz i simptomatski težak udar na fizičko zdravlje.

Nakon što je u samu zoru temperatura konačno počela padati, ujutro sam (ponedjeljak 10.08.) uspio zaspati od 7 – 9 h… Kad sam se oko 9 h probudio, bio sam sav u „goloj vodi“, lica zatamnjenog i potpuno nemoćan da sam bez pomoći na noge stanem… Bilo je sasvim jasno da je definitivno riječ o simptomima Covida 19.

Pročitajte više na http://asimkamber.com/ispovijest-kovidasa-i/

KOMENTARI