instant fap
NaslovnicaSport

Bayern od zarade iz Lige Šampiona kupuje Edina Džeku

Bayern od zarade iz Lige Šampiona kupuje Edina Džeku

Viceprvak Europe, njemački Bayern iz Minhena, dogovorio je transfer Edina Džeke u svoje redove, javio je eminentni njemački portal sport1.de

22:00 Viceprvak Europe, njemački Bayern iz Minhena, dogovorio je transfer Edina Džeke u svoje redove, javio je eminentni njemački portal sport1.de.

Prema saznanjima pomenutog medija, transfer našeg najpopularnijeg fudbalera dogovoren je danas u Londonu između čelnika Manchester Citya i Bayern Minhena, prenosi Reprezentacija.ba.

Edinova vrijednost na tržištu procjenjuje se na 20 miliona eura, a iznos koji bi City trebao inkasirati od bavarskog tima mogao bi biti i veći, obzirom da je Bayern u ovosezonskoj Ligi Šampiona zaradio više od 60 miliona eura.

22:30 “Nemam vam šta reći na tu temu. Edin je fudbaler Manchester Citya i samo to je u ovom trenutku istina.” rekao je Irfan Redžepagić, menadžer našeg reprezentativca.

23:00 Engleski SkySports potvrdio je da raspolažu sa informacijama po kojima Bayern Minhen na ljeto u svoje redove želi dovesti Edina Džeku.