HomeSport

Bayern od zarade iz Lige Šampiona kupuje Edina Džeku

Bešić i Middlesbrough bez plasmana u finale doigravanja

Viceprvak Europe, njemački Bayern iz Minhena, dogovorio je transfer Edina Džeke u svoje redove, javio je eminentni njemački portal sport1.de

22:00 Viceprvak Europe, njemački Bayern iz Minhena, dogovorio je transfer Edina Džeke u svoje redove, javio je eminentni njemački portal sport1.de.

Prema saznanjima pomenutog medija, transfer našeg najpopularnijeg fudbalera dogovoren je danas u Londonu između čelnika Manchester Citya i Bayern Minhena, prenosi Reprezentacija.ba.

Edinova vrijednost na tržištu procjenjuje se na 20 miliona eura, a iznos koji bi City trebao inkasirati od bavarskog tima mogao bi biti i veći, obzirom da je Bayern u ovosezonskoj Ligi Šampiona zaradio više od 60 miliona eura.

22:30 “Nemam vam šta reći na tu temu. Edin je fudbaler Manchester Citya i samo to je u ovom trenutku istina.” rekao je Irfan Redžepagić, menadžer našeg reprezentativca.

23:00 Engleski SkySports potvrdio je da raspolažu sa informacijama po kojima Bayern Minhen na ljeto u svoje redove želi dovesti Edina Džeku.