Brad Pitt zbog “porodične situacije” propustio premijeru filma

HomeVijesti

Brad Pitt zbog “porodične situacije” propustio premijeru filma

Brad Pitt: Nisam varao Angie

Američki glumac Brad Pitt nije se pojavio na premijeri novog dokumentarnog filma u kojem je koproducent zbog “porodične situacije”.

Prema pisanju američkih medija, Pitt je tako izbjegao prvo pojavljivanje u javnosti nakon što je početkom prošle sedmice potvrđeno da se razvodi od glumice Angeline Jolie.

Sinoćnja premijera dokumentarca “Voyage of Time: The IMAX Experience” održana je u Los Angelesu bez Pitta kojeg su iščekivale brojne medijske ekipe.

“Zahvalan sam što sam učestvovao u projektu, ali sam trenutno fokusiran na porodičnu situaciju i time ne želim odvlačiti pažnju s ovog izvanrednog filma”, oglasio se Pitt saopćenjem.

Jedan od producenta Sophokles Tasioulis izjavio kako je kako “svi razumiju Pittovu privatnost”.

“On se trenutno nalazi u veoma teškoj, ličnoj situaciji. Želimo da ljudi dođu pogledati film, a ne kako bi razgovarali o Bradovom privatnom životu. Mislim da je dobra odluka što je odlučio da ne dođe, poštujem privatnost”, rekao je Tasioulis.

Svjetski mediji 20. septembra objavili su kako je Jolie podnijela zahtjev za razvod braka od Pitta.

Slavni hollywoodski glumački par u vezi je bio od 2005. godine nakon zajedničkog snimanja filma “Mr & Mrs Smith” iste godine, da bi se 2014. godine i vjenčali.

U javnosti su objavljeni i papiri zahtjeva za razvod braka u kojima glumica traži skrbništvo nad svih šestero djece (usvojene i biološke), dok bi Brad Pitt imao samo pravo posjeta.

Glumica, kako navode američki mediji, nije tražila alimentaciju niti bilo koji drugi oblik novčane podrške.

Izvori bliski paru tvrde da je glumica odlučila okončati brak zbog načina na koji je Pitt odgajao djecu. Navodno je bila “uzrujana zbog njegovih metoda odgoja” Maddoxa, Paxa, Zahare, Shiloh i blizanaca Knox i Vivienne.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0