instant fap
NaslovnicaLokalne temeSanski Most

BRAVO Emir i Fatima za djecu

BRAVO Emir i Fatima za djecu

Na nedjeljnom druženju djece koje je organizirala MZ Tomina uz financijisku pomoć Tufek Emira i Fatime, djeca su imala mogućnost da prvo pogledaju jedan film na temu vršnjačko nasilje u školama u organizaciji ef. Misada Spahića.

Poslije fima upriličen je roštilj kojeg je za djecu pripremio Sanel Midžan kojem zaista nikad nije teško da se odazove i pomogne u organizaciji kako bi djeca uživala u ukusnoj hrani sa roštilja koju on pripremi. Hvala Sanelu i nadamo se da će još roditelja i drugih Tominjana svoje vrijeme posvetiti našoj djeci.

Poslije ovog upriličena je izložba likovnih i literalnih radova na temu Moja Tomina, gdje su djeca imala priliku da glasaju za najbolje radove u organizaciji Nusmire Midžan inače prosvjetne radnice, a za najuspješnije obezbjeđene su i nagrade od strane naših Emira i Fatime kao i sprtskom dijelu gdje su djeca imala priliku da igraju mali nogomet i da se takmiče u skoku u dalj i trci na 100 m.

Sve u svemu druženje je prošlo u najboljem redu a prisutna djeca i roditelji bilu su više nego zadovoljni. Još jednom u ime MZ Tomina hvala svima koji su bilo kako pomogli da se ovo održi.

KOMENTARI