Bravo/ Kad se male ruke slože, sve se može..

Bravo/ Kad se male ruke slože, sve se može..

Sa svojih, samo 7 – 8 i 9 godina, pokazali su da mogu biti i Đorđe Balašević, i Izet Nanić, i Meša Selimović i Aleksa Šantić. Ujedinili se mali i veliki i postadoše prvaci općine i drugi na Kantonu.

U zadnjih 10 dana imadoše 5 uzastopnih nastupa. Vrijedno su radili, učili, vježbali, nekoliko mjeseci, bez, da i jednom rekoše ne možemo više. Hrabro su koračali naprijed u želji i nadi da pokažu svima da su oni istinski prijatelji, drugari i učenici sa kojima se treba ponositi.

Djeca koja samo žele mir, sretno i veselo djetinjstvo. I uspjeli su u tome. Pokazali su nam da se samo radom, trudom i željom može nešto postići. Imali smo samo jedan cilj a to je da pokažemo da mi to možemo, i uspjeli smo u tome.

Danas su dostojno predstavljali sebe, svoju školu i svoj grad. I hvala im na tome. Draga naša djeco ponosni smo što vas imamo za učenike. Vi ste naša nada, naša budućnost, nas svijet.

I na kraju, nikako ne mogu a da ne spomenem naše posebne: Rejhanu, Eminu, Almina, Fatimu i Esmu. KAD SE MALE RUKE SLOŽE SVE SE MOŽE, SVE SE MOŽE!!

KOMENTARI