instant fap
NaslovnicaBiH

Cazinski Rambo izašao iz bolnice: Murtić me napao zbog navodnog duga od 11.200 KM

Cazinski Rambo izašao iz bolnice: Murtić me napao zbog navodnog duga od 11.200 KM

Nedžad Kličić Rambo (34), kojeg je prije nekoliko dana ispred autoservisa “Semanić” u Cazinu pretukao Agim Murtić (34), na vlastitu odgovornost izašao je iz bihaćke Kantonalne bolnice, gdje se oporavljao od  povreda. 

U ispovijesti za “Avaz” Kličić je kazao da ga je Murtić podmuklo napao.

– Dovezao sam svoj “mercedes SMK” na servis. Odjednom se odnekud zelenim BMW-om dovezao Agim. Izašao je iz auta i tražio od mene novac kazavši mi “prevrći džepove”. Prije nekoliko godina ja sam njega pretukao u diskoteci u Ćoralićima kod Cazina, nakon čega me je tužio i tražio 11.200 KM odštete – objasnio je Kličić mogući motiv napada te dodao kako mu je Murtić ranije poručivao da će ga pretući zbog ovog duga.

Prema Kličićevim riječima, nakon što mu je tražio novac, Murtić ga je iznenada udario u grudi, a Kličić je izgubio svijest.

– Nakon što sam došao svijesti, pozvao sam policiju. U džepu sam imao tri novčanice po 500 eura, koje sam uzeo od oca, i 270 KM. Kada sam dovezen u bolnicu, vidio sam da mi je 1.500 eura nestalo. Ne mogu da vjerujem da su mi policajci uzeli novac – kazao je Kličić te izrazio sumnju da mu je novac iz džepa uzeo Murtić.

Na kraju razgovora pitali smo Kličića kako se osjeća, na šta je bosanski Rambo odgovorio:

– Dobro. Nisam se tukao protiv Mirka Filipovića.

Plinski pištolj

Prije mjesec u bihaćkom ugostiteljskom objektu “Bondeno” također je zamalo došlo do tuče između Kličića i Murtića.

– Murtić mi je i tada tražio novac te je krenuo da me udari. Izvukao sam plinski pištolj i on je odustao od fizičkog sukoba – kazao je Kličić, kojem je policija oduzela ovaj pištolj.

(Kip.ba)