Čeka ga sumorno proljeće: Šta će biti sa Joachimom Adukorom?

Čeka ga sumorno proljeće: Šta će biti sa Joachimom Adukorom?

Tako je nakon Amara Rahmanovića i Benjamina Tatara, još jedan izuzetno bitan fudbaler Bordo tima produžio vjernost timu sa Koševa.

Paralelno sa ovom objavom na konferenciji za medije koordinator sportskog segmenta Emir Hadžić novinarima je saopštio da Joachim Adukor, kojem također ističe ugovor narednog ljeta nije prihvatio novi poboljšani ugovor i sa njim neće biti produžena saradnja. Iz Sarajeva su na kraju jesenjeg dijela sezone poručili da trojac kojem ističe ugovorna obaveza na ljeto, u slučaju da ne produže istu, u proljetnom dijelu utakmice mogu pratiti sa tribina.

Jasno je da fudbalera iz Gane čeka sumorno proljeće, s obzirom na to da neće imati priliku za igru, barem je tako naglašeno iz kluba, a tokom današnje konferencije za medije, Hadžić je jasno naglasio da će na njegovo mjesto biti dovedena zamjena, što jasno ukazuje da se na njega neće računati.

Adukor je u Sarajevo stigao u ljeto 2017. godine i upisao 39 nastupa u službenim utakmicama, a da li će na to broju i ostati pokazat će period koji je pred nama. 

KOMENTARI