instant fap

Danas sjednica Općinskog vijeća

Danas je zakazana 2. redovna sjednica Općinskog vijeća Sanski Most, za čiji dnevni red je predloženo osamnaest tačaka.

instant payday loans

lass=”aligncenter size-full wp-image-7850” alt=”opcina-sanski-most” src=”http://inmedia.ba/wp-content/uploads/2012/07/opcina-sanski-most.jpg” width=”500” height=”220” />

 

Na dnevnom redu naći će se, između ostalog, prijedlog odluke o izmjenema i dopunama budžeta općine Sanski Most za 2012. godinu. Pored rebalansa budžeta općine za ovu godinu, u dnevni red sutrašnje sjednice uvršten je i izvještaj o izvršenju budžetskih prihoda i rashoda za prvih devet mjeseci ove godine, kao i prijedlog odluke o privremenom finansiranju općine Sanski Most u periodu januar-mart 2013. godine. Za ovu sjednicu općinskog vijeća pripremljen je i nacrt budžeta općine Sanski Most za narednu kalendarsku godinu.

Na dnevnom redu je i prijedlog odluke o dugoročnom kreditnom zaduženju Jedinstvenog općinskog organa uprave općine Sanski Most, zatim prijedlog odluke o usvajanju i provođenju Regulacionog plana Lijeva obala 1, kao i nacrt programa rada Općinskog vijeća sanski Most za 2013. godinu.

Na ovoj sjednici općinskog vijeća vijećnici će razmatrati i prijedlog odluke o prodaji i početnoj prodajnoj cijeni poslovnog prostora u vlasništvu općine, zatim prijedlog odluke o prodaji nekretnina i početnoj prodajnoj cijeni, prijedlog odluke o izmjenama i dopunama odluke o komunalnim taksama i tarifi komunalnih taksa, te prijedlog odluke o izmjenama i dopunama odluke o komunalnoj naknadi.

U dnevni red je uvršten i nacrt odluke o općinskim administrativnim taksama i tarifi administrativnih taksa, zatim prijedlog odluke o utvrđivanju prosječne konačne građevinske cijene metra kvadratnog korisne stambene površine na području općine Sanski Most za 2013. godinu, kao i prijedlog odluke o utvrđivanju visine rente po zonama za 2013. godinu.

Na dnevnom redu su i prijedlog odluke o određivanju matičnih područja za vođenje matičnih knjiga na području općine Sanski Most, te prijedlog odluke o pokretanju procesa revidiranja strategije socio-ekonomskog razvoja općine Sanski Most prema MIPRO metodologiji za period do 2017. godine.

KOMENTARI