instant fap

Direktor Rome: Zadržat ćemo i Pjanića i Džeku i Nainggolana, ako žele ostati

Direktor Rome: Zadržat ćemo i Pjanića i Džeku i Nainggolana, ako žele ostati

Totti zaslužuje novi ugovor iako priznajem da sam u početku bio protiv. Mislio sam da je bolje biti mladi sportski direktor ili tako nešto nego stari igrač

Iako se čini kao nemoguća misija, sportski direktor Rome Walter Sabatini izjavio je kako će ‘vučica’ zadržati Miralema Pjanića i Radju Nainggolana, dvojac koji se najčešće spominje kada je u ptanju ljetni prijelazni rok.

“Obojicu možemo zadržati i napravit ćemo to. Pitanje je samo žele li oni ostati”, rekao je Sabatini pa se dotaknuo i Edina Džeke koji je imao prilično burnu sezonu:

Džeko će isto ostati. On se čak i u Wolfsburgu i Manchester Cityju mučio u svojim prvim sezonama. Mi želimo da ostane kao jedan od glavnih igrača, no i kod njega je pitanje želi li ostati.”

Za kraj se Sabatini dotaknuo i vrućeg pitanja Rome, Francesca Tottija.

“On zaslužuje novi ugovor iako priznajem da sam u početku bio protiv toga. Mislio sam da je bolje biti mladi sportski direktor ili tako nešto nego stari igrač. No, u posljednjih je nekoliko nastupa odigrao fantastično”, rekao je Sabatini pa dodao:

“Međutim, mislim da je to velika zasluga Spallettija jer mislim da bez svih onih turbulencija ne bi danas gledali takvog Tottija.”

KOMENTARI