instant fap
NaslovnicaVijestiGlobus

Dječak sa fotografije prije tri godine rasplakao svijet, danas je potpuno zdrav

Dječak sa fotografije prije tri godine rasplakao svijet, danas je potpuno zdrav

Fotografija malenog dječaka koji bolestan stoji iznad WC šolje, a pokraj njega stoji starija sestra i pruža mu podršku u najtežim trenucima, obišla je svijet prije tri godine i nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Beckett Burge tada je imao četiri godine i borio se s akutnom limfoblastičnom leukemijom, a svaka kemoterapija izazivala je mučnine i povraćanje, pa je maleni vrijeme nakon toga uglavnom provodio u kupatilu držeći se za šolju. Javila se njegova majka Kaitlin i otkrila da je pobijedio bolest i da se napokon vratio u školu.

Sve je počelo 2018. godine kada je dobio visoku temperaturu, a doktori su mislili da je u pitanju upala uha. Kako se stanje nije popravljalo, napravili su još neke pretrage i postavili šokantnu dijagnozu. Maleni je proveo sljedeće dane u bolnici, na liječenju, a prošle sedmice njegov onkolog ponosno je rekao roditeljima da nema više kemoterapijeBeckett je zdrav!

U međuvremenu je prebolio i koronavirus, ali nasreću nije bilo nikakvih komplikacija. Svi se pitaju i kako je djevojčica s fotografije prebrodila cijelu situaciju, a majka otkriva da je Aubrey tada imala pet godina i u početku joj nije bilo jasno što se događa, ali kada su joj roditelji objasnili da je brat bolestan, ulogu starije sestre shvatila je i više nego ozbiljno. “Pomogla mu je da prebrodi bolest. U njoj je vidio majčinski lik”, kažu roditelji za New York Post, prenosi portal Večernji.hr.

KOMENTARI