instant fap
NaslovnicaUncategorized

Duh Trottera u Rijeci: Pogledajte fantastični novi grafit riječkih navijača

Duh Trottera u Rijeci: Pogledajte fantastični novi grafit riječkih navijača

Mi želimo poručiti da se zaista i dalje, kao i do sad, svim srcem nadamo da ćemo biti prvaci, jer uostalom i braća Trotter su na kraju postali milijunaši, pojasnio nam je poznati riječki grafiter koji je želio ostati anoniman, upravo zato da, kako kaže, autori ne budu važniji od poruke.

RIJEKA »This Time Next Year we'll be Champions«, odnosno »U ovo doba iduće godine« bit ćemo šampioni«, poručuje natpis u sklopu najnovijeg i jednog od definitivno osebujnijih riječkih grafita koji nastaje ovih dana na zidu toplane na Krnjevu.

Iako će mnogima već i po samoj rečenici biti jasno da se radi o parafrazi poznatog citata iz legendarne engleske serije »Mućke« (»U ovo doba iduće godine bit ćemo milijunaši«), da ne bi bilo nikakve zabune ispod natpisa su glavom i bradom osvanula i tri kultna Trottera – Rodney, Del Boy i ujak Albert.

Za grafit koji bi trebao biti zgotovljen do kraja tjedna, zaslužna je šarolika poveća ekipa s Krnjeva kojoj – nije teško pogoditi – NK Rijeka leži u srcu, pri čemu dvojica iskusnih riječkih grafitera obavljaju crtački dio posla, dok im ostali pomažu u resursima i popratnim radovima. I dok bi oni pesimističnijih pogleda na hrvatsku svakodnevicu mogli lako u maštovitom grafitu pročitati pomalo cinični ton, pogotovo jer se uspješnost NK Rijeke posljednje vrijeme zaista da vrlo dobro usporediti s poslovnim promašajima braće Trotter, autori grafita poručili su nam da je njihova poruka upravo suprotna.

– Mi želimo poručiti da se zaista i dalje, kao i do sad, svim srcem nadamo da ćemo biti prvaci, jer uostalom i braća Trotter su na kraju postali milijunaši, pojasnio nam je poznati riječki grafiter koji je želio ostati anoniman, upravo zato da, kako kaže, autori ne budu važniji od poruke.