instant fap

Dženaza tragično preminulom Eminu

Dženaza dvanaestogodišnjem dječaku Eminu Bešireviću koji je nesretnim slučajem koji se zbio u protekli ponedjeljak u večernjim satima na stadionu NK „Podgrmeč“ u Sanskom Mostu, izgubio život, biće klanjana danas poslije ikindije namaza u Modroj, gdje će biti i ukop na mjesnom mezarju. Organizovan polazak iz Sanskog Mosta biće ispred stadiona NK „Podgrmeč“ danas u 15 sati.

Podsjećamo, na mališana je pala konstrukcija pomoćnog gola udarivši ga snažno u glavu, uslijed čega je izgubio život.

Inače, dječak je sin predsjednika ovog nogometnog kluba, Amira Beširevića, koji je u trenutku ovog događaja također bio na licu mjesta.

Zatekli smo ga jučer u ranim jutarnjim satima na mjestu tragičnog događaja.

„Ne mogu vjerovati da se ovo dogodilo. Pratio sam trening koji se dešavao na glavnom nogometnom terenu, a Emin se s drugarima igrao na pomoćnom terenu, kada se sve dogodilo“, rekao je neutješni otac.

Prema izjavama očevidaca dječaci su se nadmetali u tome ko se od njih može objesiti za prečku masivnog željeznog gola čija konstrukcija nije bila pričvršćena za zemlju.

Dječak je, prema kazivanjima,skočio i s obje ruke se objesio za prečku gola koji se u tom momentu srušio te je željezna prečka svom silinom pogodila mališana u glavu nanijevši mu stravične povrede.

U vrlo kratkom periodu na lice mjesta stiglo je vozilo hitne pomoći, međutim do opće bolnice u Sanskom Mostu, dvanaestogodišnjak je preminuo.

Ovom prilikom porodici Beširević izražavamo izraze najdublje sućuti na ovome neprebolnom gubitku.

KOMENTARI