instant fap

Edin Džeko ide u Liverpool

Od dobro obaviještenog izvora u Manchesteru

Od dobro obaviještenog izvora u Manchesteru “ekskluzivno” smo saznali vijest gdje će Edin Džeko završiti ove nedjelje. Iako su mnogi evropski mediji, naime, nagađali da će naš dijamant spakovati kofere i krenuti za Italiju, saznajemo da ne odlazi ni u Juventus, ni Milan, ali niti u Tottenham, već zapravo u Liverpool.
U Liverpoolu od prve minute

Našeg reprezentativca već u nedjelju možemo vidjeti u gradu Beatlesa, gdje se nadamo da će imati mnogo veću minutažu nego u dosadašnjem dijelu. Ono što svi želimo jeste da Edin igra, a vjerujemo da će u Liverpoolu napokon zaigrati od prve minute, što igrač njegovih kvaliteta definitivno i zaslužuje.

Podsjetimo, Džeko je u protekloj sezoni postigao 14 pogodaka za City, iako je tek u prvom dijelu sezone bio standardan igrač, a postigao je i jedan od najvažnijih pogodaka u klupskoj historiji građana, kada je u posljednjem duelu prošle sezone ušao sa klupe i glavom poravnao rezultat protiv QPR-a (dao gol za 2:2, City na kraju slavio sa 3:2), čime je otvorio vrata tituli prvaka Engleske.
Tokom ljetnog prelaznog roka nije prošao gotovo nijedan dan, a da ga mediji nisu preselili u neki od evropskih klubova. Ipak, prava istina je zapravo kako će naš reprezentativac u nedjelju zaista biti u Liverpoolu, ali kao igrač Manchester Citya.

Naime, gređani u 2. kolu Premiershipa gostuju na Anfieldu, gdje se očekuje da Edin dobije mnogo veću minutažu, s obzirom na povredu Aguera, te činjenicu da je u proteklom kolu protiv Southamptona postigao pogodak u pobjedi Citya od 3:2.

Popunjavanje prostora

Sve ostale vijesti vezane za Edina Džeku, poput posljednje u nizu, da je novi član Juventusa, što je Corriere dello Sport donio na svojoj naslovnici, su tek popunjavanje medijskog prostora, jer ukoliko naš napadač bude mijenjao sredinu, on će to sam objaviti kako je i obećao.

Kako sada stvari stoje, šest dana prije isteka prelaznog roka, Edin je igrač Citya, sa malim šansama da promijeni klub.

KOMENTARI