instant fap
NaslovnicaVijestiRegion

Edo Maajka se u “Nedjeljom u 2” otvorio o novim reperima, cajkama i depresiji

Edo Maajka se u “Nedjeljom u 2” otvorio o novim reperima, cajkama i depresiji

Edo Maajka je na Stankovićevu konstataciju o sve popularnijim muzičarima kao što je Rasta, čiji pregledi na YouTubeu prelaze 29 miliona, rekao da njegovih “samo” 250.000 pregleda nisu mjerilo za propast.

Kazao je da je Rastin stil sve popularniji u ovom dijelu Evrope te da je zapravo on uvezen iz švicarske prije nekih 10-ak godina.

Edo je podsjetio da danas “cajke” još uvijek opstaju i da su one, nažalost, najveća ljubav 17-godišnjih djevojaka.

“Njima je vrhunac zabave otići na cajke u klubove. Da dođu, razvale se, znaju te refrene… Tako ti je to”, rekao je Edo Maajka.

Ipak, bh. reper kojeg je proslavio album “Slušaj mater” napravio je razliku između sebe i današnjih repera kazavši kako je on sam proistekao iz punka i rocka i da nije “ona vrsta repera” koja se povezuje s “travom”, mada ne negira da ju je konzumirao.

Maajka je govorio i o depresiji uporedivši je s gladnim djetetom koje možeš smiriti samo hranom.

“To ti je kad dijete vrišti jer je gladno. Možeš mu govoriti da prestane, ali neće prestati dok ga ne nahraniš. Ljudi ne govore o tom problemu. To je zato što je odmah stigmatiziran. Ljude je sram govoriti o tome jer društvo u kojem živimo ne podnosi takve ljude”, rekao je Osmić.

Stanković ga je pitao boji li se mamine sudbine, a on je kratko odgovorio da nije razmišljao o tome. Podsjećamo, Edina majka je počinila samoubistvo.

KOMENTARI