instant fap

Rukometaši Čelika “zaledili” Sanu 7 na minus 24

Rukometaši Čelika “zaledili” Sanu 7 na minus 24

Lagan posao imala je  favorizovana ekipa trenera Seldina Rizvanovića protiv mlade ekipe trenera Senada Maličevića. Sedmu prvenstvenu pobjedu sa kojom su zadržali prvo mjesto na tabeli upisali su protiv Sane 7 rezultatom 45:21. Poluvrijeme je bilo 19:8.

U večerašnjoj utakmici priliku za dokazivanje dobila je većina igrača sa klupe, koji su u proteklim susretima imali manju minutažu.

Prvo poluvrijeme završeno je sa sigurnih 19:8. Nastavak je protekao bez iznenađenja. Gosti iz Sanskog Mosta bez trojice kažnjenih igrača i sa drugim timom nisu imali šanse protiv raspoloženog Čelika. U finišu slijedi malo više opuštanja i rukometaši Sane 7 su iskoristili da bar donekle ublaže težak poraz.

Kod Čelik Bjelopoljak je postigao 10 golova, dok su Pašalić i Mehić upisali po 7, odnosno 6 golova.
Kod gostiju nešto bolji od ostalih bili su Dugonjić sa 8 i Grbić sa 4 gola.

Bila je ovo sedma prvenstvena pobjeda rukometaša Čelika za prvu poziciju na tabeli sa 21 poenom. U narednom 9. kolu očekuje ih težak ispit na gostovanju u Tuzli kod Sloboda Solane koja je slavila u Cazinu protiv Krajine 22 : 41 (11:19).

Rukometaši Sane 7 u narednom IX kolu Prve lige F BiH grupa sjever dočekuju RK Bosna TS iz Tešnja koja ima samo jednu pobjedu u dosadašnjem djelu prvenstva.

Ovo je prilika mladim rukometašima Sane 7 za dobru igru i sportsko nadmetanje sa ravnopravnim protivnikom pred svojom vjernom publikom.

KOMENTARI