instant fap
NaslovnicaUncategorized

Edvin Kalić snimio novi spot Lake

Edvin Kalić snimio novi spot Lake

Ovaj jedinstveni pjevač zanimljivog glazbenog opusa, sa svakom novom pjesmom nas iznova nasmije svojim smislom za humor. Njegova nova pjesma Malokrvna, na simpatičan i iskren način, zajedno uz Mirelu i njegov bend donosi još jednu zanimljivu priču. Pjesma je sinoć premijerno i prikazana na MTV-u, a vjerujemo da će ponovno privući pozornost brojnih glazbenih sladokusaca iz regije.

Spot je snimljen u Makarskoj te se u njemu prvi put, osim Lake i Mirele, pojavljuju i članovi njihovog benda – Matko Gaće (bubanj), Tomo Miladinović (gitara) i Ozren Franić (bas).

Zanimljive kompozicije boja, otkačeni kostimi i kreativan ples ove grupe samo su mali uvod u ono što Malokrvna želi ispričati.
O atmosferi koja je vladala na setu, razgovarali smo s Edvinom Kalićem, koji je snimio i ovaj video:

„Nakon spota za ”Životinje”, ovo je drugi put da smo Laka, Lela i ja zajedno na setu. Već prvog puta smo kliknuli, tako da je i ovaj put snimanje prošlo zanimljivo i duhovito. Tehnički, već je bila jesen kada smo počeli raditi, ali nas je vrijeme odlično poslužilo. U čitavoj priči pridružili su nam se Matko, Tomo i Ozren s kojima smo proveli par zanimljivih dana snimajući ”Malokrvnu” i uživajući u Makarskoj.“

O njihovoj avanturi, pripremama za snimanje spota, odlasku na pučinu i plesu po morskim stijenama, saznajte više kroz video i galeriju fotografija koje će vam izmamiti osmijeh na lice.

KOMENTARI