instant fap

Emina Alagić u emisiji Dejana Talk Show

Emina Alagić u emisiji Dejana Talk Show

Emina Alagić je mlada i talentovana slikarica iz Sanskog Mosta, čiji su umjetnički radovi već naišli na pozitivne ocjene kritičara i poznavalaca likovne umjetnosti. 

Emina kaže kako je prije nekoliko godina odlučila da se više posveti slikarstvu, nakon što je još u ranom djetinjstvu otkrila talenat za ovu vizuelnu umjetnost.

Emina je nedavno gostovala u emisiji i na OBN televiziji sa dragom Dejanom koju možete gledati u subotu 17:50h.

Poput svih mladih ljudi, koristi prednosti interneta kako bi predstavila vlastite slike, te je na taj način ostvarila poznanstva i kontakte s velikim brojem ljudi iz svijeta umjetnosti širom svijeta. Kaže kako su motivi njenih slika različiti, da često slika pejzaže i aktove, a omiljena tehnika joj je ulje na platnu. Emina je samouka slikarka i kaže kako je puno toga naučila zahvaljujući stručnoj literaturi kojom se često služi. Dodaje kako joj je od domaćih umjetnika najdraži Safet Zec, a od stranih impresionisti Edgar Dega i Džon Singer Sardžent. Ova mlada Sanjanka kaže kako često dobija narudžbe za slike preko interneta i da na taj način može ostvariti pristojnu zaradu.

KOMENTARI