Emina Dračić druga pratilja na izboru za Miss Earth BiH

HomeUncategorized

Emina Dračić druga pratilja na izboru za Miss Earth BiH

Musalla 2016 (FOTO)

Dvadesettrogodišnja Adna Obradović nova je Miss Earth BiH, a ova studentkinja biologije i geografije učešćem na svjetskom izboru, koji će biti održan u decembru u Beču, nastojaće da se izbori za neki od bh. ekoloških problema.

U razgovoru za “Nezavisne” odmah nakon izbora, koji je održan u suboru veče u Banjaluci, Obradovićeva je istakla da se nije nadala tituli naljepše.

“Veoma sam se trudila tokom cijele godine da pokažem sve svoje kvalitete i drago mi je da se taj uloženi trud isplatio. Samim tim što nosim lentu Miss Earth BiH znači da treba u najboljem svjetlu da prikažem našu zemlju u Beču”, rekla je ona.

U finalnom izboru našlo se 10 djevojaka, a Obradovićeva je priznala da je konkurencija bila jaka, međutim, ono što je prema njenim riječim najbitnije je činjenica da su sve veoma dobre prijateljice.

Prva pratilja Miss Earth BiH je Merima Fejzić, druga pratilja je Emina Dračić, dok je za treću pratilju izabrana Ljupka Čelić.

Iako Izbor Miss Earth BiH nije izazvao veliku pažnju posjetilaca, to nije spriječilo prisutne da uživaju u mladosti i ljepoti finalistkinja, koje su prošetale u kupaćim kostimima, opuštenim odjevnim kombinacijama i večernjim haljinama.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0