instant fap
NaslovnicaMagazin

Esmeralda, Rubi, Marisol… Kako danas izgledaju i žive zvijezde najpopularnijih telenovela

Esmeralda, Rubi, Marisol… Kako danas izgledaju i žive zvijezde najpopularnijih telenovela

Krajem devedesetih i početkom novog stoljeća meksičke telenovele su bile na vrhuncu popularnosti.

Posljednjih godina meksičku je dramatičnost zamijenila turska, ali zvijezde serija poput Marisol i Esmeralde ostale su nezaboravne.

Gabriela Spanic, glumica hrvatskog porijekla koja je ostvarila brojne uloge u serijama poput “Otimačice” i “Uljeza”, danas ima 47 godina. U sapunicama je danas ne viđaju često te se ozbiljnije posvetila muzici i produkciji. Nedavno je sudjelovala u mađarskoj inačici Plesa sa zvijezdama. Na Instagramu je iznimno popularna, a prate je dva miliona ljudi.

Erika Buenfil, koja je utjelovila nezaboravnu Marisol, danas ima 57 godina. Osim što je snimala uspješne telenovele, Erika je poznata i po ulogama u hororima. Snimila je tri albuma. Odlično se snašla i u novom dobu tehnologije pa njen profil na Instagramu prati 3,8 miliona ljudi.

Leticia Calderon, koja je prije 24 godina glumila slijepu ljepoticu Esmeraldu, ove godine će napuniti 53. Još uvijek se dobro snalazi u svijetu telenovela te je posljednje dvije telenovele snimila 2020. godine. Prilično je popularna i na Instagramu, gdje je prati gotovo 300 hiljada ljudi.

Prelijepa Barbara Mori, koja je prije 17 godina glumila fatalnu Rubi u istoimenoj telenoveli, nedavno je proslavila 43. rođendan. Barbara Mori jednako je lijepa kao i 2004. godine te je nastavila s uspješnom karijerom glumice. Prije nekoliko godina je postala baka i fanovi joj tepaju da je definitivno najljepša baka na svijetu.

Rubina suparnica iz serije Jacqueline Bracamontes, koja je glumila Maribel, danas je najveća zvijezda od svih spomenutih. Na Instagramu je prati šest miliona ljudi i još uvijek glumi u telenovelama. Uz glumačku, ostvarila je i uspješnu karijeru TV voditeljice.

KOMENTARI