instant fap
NaslovnicaUncategorized

Euro 2012. na mobitelima

Euro 2012. na mobitelima

Najvažnija sporedna stvar na svijetu – nogomet – uskoro će potpuno okupirati televizijske ekrane. Još je nekoliko danas ostalo do EURA 2012. čiji su domaćini ovaj puta Poljska i Ukrajina. Osam gradova, 16 reprezentacija, moći ćete pratiti od petka 8. juna. A kako bi taj nogometni spektakl mogli pratiti i na vašim mobitelima, donosimo nekoliko EURO 2012. aplikacija:

1. OFFICIAL UEFA EURO 2012.

Dakako, na prvom mjestu je službena Uefina internetska stranica www.uefa.com/uefaeuro i aplikacija koje će donositi zasigurno najviše informacija, od vijesti, intervjua, video materijala.

Cijena: besplatna aplikacija

2. UEFA EURO 2012. BY CARLSBERG

Riječ je o najboljoj alternativi službene Uefine aplikacije, koju dakako sponzorira Carlsberg. (Treba li uopće spominjati da će tijekom Eura upravo pivo dobiti svoje počasno mjesto i biti korištena u tisućama litara?) Dakako, aplikacijom nećete moći naručiti pivo, ali ćete moći saznati hrpu statistika, rezultata, pogledati video materijale…

Cijena: besplatna aplikacija

3. EURO 2012: TRAVEL ASSISTANT

Za sve one koji će se tijekom nogometnog spektakla naći u Poljskoj i Ukrajini, ovo je izvrsna aplikacija u kojoj ćete pronaći informacije o utakmicama i rezultatima, ali i informacije koje su potrebne turistima.

Cijena: besplatna aplikacija