instant fap

Farmer golim rukama zadavio vuka koji mu je ubio dva psa i napao konja

Farmer golim rukama zadavio vuka koji mu je ubio dva psa i napao konja

POLJOPRIVREDNIK iz Rusije golim rukama borio se protiv vuka i zadavio ga nakon što mu je on ubio dva psa i napao konja.

Snimka s nadzorne kamere uhvatila je trenutak kad je muškarca s bakljom napala i ugrizla divlja zvijer na istoku Rusije. Muškarac i vuk borili su se u snijegu prije nego što je farmer uspio prikovati životinju na tlo i zadaviti je.

Na društvenim mrežama pojavila se snimka na kojoj se ne može razaznati previše, no prema izvještajima ruskih medija, farmer nije koristio nikakvo oružje. “Nije imao vremena pokupiti svoju pušku pa se golim rukama borio protiv životinje”, stoji u jednom izvještaju.

Farmer se bojao da će mu vuk napasti stoku, nakon što mu je ubio pse i napao konja, rekao je. Ozlijeđeni muškarac, koji je pozirao s vukom nakon što ga je ubio, testirao se na bjesnoću nakon napada.

Masovno cijepljenje životinja izvršeno je u selu Novotroitskoye, jugozapadno od Birobidžana, glavnog grada ruske Židovske autonomne oblasti.

Mještani kažu da su napadi vukova na pse čuvare i domaće životinje sve češći nakon uništavanja šuma u regiji. “Šume se spaljuju i uništavaju pa vukovi gube svoj uobičajeni plijen”, rekao je jedan seljanin. 

“Krivnja je u potpunosti ljudska…”

“Kao da su vukovi ostali beskućnici, zbog toga izlaze iz šume.”

Regionalna glavna veterinarka Galina Dzyuba rekla je da su u tijeku ispitivanja kako bi se utvrdilo je li ubijeni vuk bio bijesan, prenosi Daily Mail.

“Uskoro bismo trebali znati točan uzrok napada”, rekla je.

“Je li se dogodio zato što je vuku ponestalo hrane ili jer je bio bolestan?”

KOMENTARI