instant fap
NaslovnicaUncategorized

FOTO Održan koncert „Ko nekad u osam“

FOTO Održan koncert „Ko nekad u osam“

Šesti po redu novogodišnji humanitarni koncert pod nazivom „Ko nekad u osam“, koji je sinoć održan Starom hotelu u potpunosti je opravdao očekivanja .

FOTOGALERIJA

Ovaj humanitarno – zabavni događaj organizirali su sanski muzičari pod sloganom „Raja za raju“ za podršku projektu djeci sa posebnim potrebama „Nada“. Dobra posjeta, atmosfera i svirka obilježili su novogodišnji humanitarni koncert pod nazivom „Ko nekad u 8“.

Koncert je u potpunosti opravdao očekivanja jer je velika sala Starog hotela bila premala da primi sve koji su željeli prisustvovati ovom humanitarno zabavnom događaju. Sav prihod koji je ostvaren od prodaje ulaznica i pića ili kroz razne vidove sponzorstva namjenjen je pomoći i finansiranju projekta „Nada“ , koji se realizira poslednjih nekoliko godina u sklopu nevladine organizacije Fondacija „AWO Domovinska bašta“.

Također, koncert je poslužio kao prilika da se javnosti predstavi pomenuti projekat jedini takve vrste u Sanskom Mostu posvećen djeci s posebnim potrebama. Socijalna radnica Amela Omić, koja vodi projekat „Nada“ zahvalila se svima koji su na bilo koji način pomogli održavanje ovog događaja koji je već prerastao u lijepu tradiciju.Generalni pokrovitelj koncerta bila je Općina Sanski Most, a kroz razne vidove ovaj događaj pomoglo je nekoliko preduzeća, udruženja i organizacija, kao i sanski privrednici.

Prisutnima se obratio i načelnik općine Sanski Most, Faris Hasanbegović. Koncert je kao i ranijih godina nastupom otvorio hor sanske Gimnazije, a potom prigodnim programom i mališani iz centra „Nada“, kojima je i posvećen cijeli događaj, te dječiji hor „Melodi“, i hor „Harmonija“.

Nastupilo je i nekoliko bendova i samostalnih izvođača koji su upotpunili atmosferu ovog događaja.

KOMENTARI