instant fap
NaslovnicaSport

Hamilton blizu produženja ugovora s McLarenom

Hamilton blizu produženja ugovora s McLarenom

Hamiltonova budućnost u McLarenu dugo je bila predmet špekulacija budući se dovodio u vezu s prelaskom u Red Bull, Mercedes ili Ferrari

Svjetski prvak u Formuli 1 iz 2008. godine, Britanac Lewis Hamilton, prema riječima direktora ekipe Jonathona Nealea, blizu je potpisa na produženje ugovora.
Hamiltonova budućnost u McLarenu dugo je bila predmet špekulacija budući se dovodio u vezu s prelaskom u Red Bull, Mercedes ili Ferrari. Britanski vozač u nekoliko je navrata ove sezone izražavao nezadovoljstvo bolidom za koji je tvrdio da prema ubrzanju ne može parirati Red Bullu i Ferrariju. Govorio je Hamilton da želi pobjeđivati, a to mu je u McLarenu ove sezone postalo nešto teže.

No, nakon što su u Red Bullu objavili kako će zadržati Australca Marka Webbera, te poslije vrlo jakih signala kako će Michael Schumacher i naredne sezone voziti bolid Mercedesa, čini se da je i Hamilton promijenio ploču.

”Sve smo bliže konačnom dogovoru i zato nastavljamo intenzivne razgovore. U ovom trenutku ne mogu špekulirati o konačnom ishodu, ali naporno radimo kako bismo našli zajednički jezik. Radi se o detaljima u novom ugovoru jer obje strane žele postići dogovor”, rekao je direktor McLarena Neale.

KOMENTARI