Hana Spahić, PR managerica i Instagram blogerica

Homeinmedia danas

Hana Spahić, PR managerica i Instagram blogerica

Hana Spahić: Postavite cilj, vjerujte u njega i ostvarite ga!

U Instagram profil ove mlade PR managerice zaljubili smo se zahvaljujući njenim sjajnim fotografijama s putovanja diljem svijeta.

www.instagram.com/noorofmyeyes jedan od onih profila koji vam se zavuku pod kožu. Krenete sramežljivo, privučeni imenom.

Žena zvana bajka. Kada sam je prvi put zapratila znala sam da ću se bespovratno zaljubiti u njene Instagram “kockice”. Toliko ljepote, jednostavnosti, skromnosti na jednom mjestu rezultiralo je povjerenjem njenih pratilaca kojih je iz dana u dan sve više i više.

Sklad fotografija, profesionalnost i cjelokupan dojam njenog insta feed-a izgleda poput najljepših Vogue ili Elle vizuala.

Prekrasna Hana je blogerica sa izuzetno istančanim ukusom za modu te vam njene odjevne kombinacije mogu poslužiti kao svakodnevna inspiracija. Da ikako mogu, preselila bih sve njene fotografije na ovaj blog.

  • Koliko dugo si u Instagram svijetu?

Upravo sam otišla do prve slike koju sam objavila, a to je bilo u januaru 2013.

  • Koliko dnevno sati provodiš na IG?

Mislim da nisam ni svjesna koliko zapravo dnevno vremena provedem na Instagramu jer to radim usput kad god uzmem telefon u ruke. Tamo sam jednostavno najaktivnija.

Cijeli članak pročitajte OVDJE

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0