instant fap
NaslovnicaUncategorized

Hotel sa žirafama kao ljubimcima

Hotel sa žirafama kao ljubimcima

Luksuzni hotel “Žirafa kompleks” u Najrobiju, u Keniji, posjetiocima nudi zaista nesvakidašnu atrakciju – da se druže sa žirafama, koje se neometano šetkaju okolo! Na prostranstvu od 12 hektara i još 140 hektara šume koja okružuje hotelski kompleks, ove simpatične životinje zaista su svuda – vire kroz prozor, šetaju se dvorištem, druže se sa gostima…

Hotel je nastao još tokom 1930-ih godina, a i danas je zadržao sve čari toga vremena. Ipak, zna se da je krdo žirafa glavna atrakcija u rezidenciji.

Pod sloganom “Neka vas oduševi naša urbana divljina” agencija Tamimi omogućava svakom posjetiocu da vidi najljepše od Najrobija, glavnog grada Kenije, a “Žirafa kompleks” je šlag na torti u njihovoj ponudi.

Najrobi je poznat pod nazivom “Zeleni grad sunca”, a”Žirafa kompleks” nalazi se na samo 20 kilometara od već poznatog i veoma posjećenog Nacionalnog muzeja.

Pored žirafa, u ovom nevjerovatnom kompleksu urbane divljine živećete zajedno sa preko 180 vrsta ptica i nekih rijetkih vrsta životinja, koje se mogu naći samo još u nacionalnim parkovima.

Sagrađen po uzoru na škotske kućice za lovce, ovaj kompleks nudi mješavinu tradicionalnog i modernog stila. Inspirisan dekorom koji originalno potiče iz 1930. godine, gde su kreveti u spavaćim sobama zamišljeni kao prostrani, sa detaljima popularnim još od Antike, ovi apartmani su idealni za porodice sa djecom, koje bi voljele da svojim najbližima prirede nezaboravan godišnji odmor.