instant fap
NaslovnicaSanski Most

Humanitarni koncert u Sanskom Mostu

Humanitarni koncert u Sanskom Mostu

Idemo dalje, srcem za Kenu. Novi humanitarni koncert će se održati 20.07.2012. godine u poznatoj diskoteci Camel u Sanskom Mostu.

Nakon uspješno održanog koncerta u Bihaću, idemo dalje po gradovim Unsko-sanskog kantona. Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da se odazovu ovoj humanoj akciji i da posjete diskoteku Camel u periodu 20.07.2012. u Sanskom Mostu. Sav prihod od ulaznica je namijenjen za liječenje 2,5 godina starog dječaka Kenana Suljića. Naime kako ste već upoznati sa situacijom da mali Kenan boluje od izuzetno teške bolesti tumora na mozgu, Kenanovim roditeljima i cijeloj rodbini je ovo jedini način da se skupi novac za liječenje ovog malog dječaka. Koncert koji je održan u Bihaću je ispunio očekivanja pa stoga nema razloga da i ovaj koncert u Sanskom Mostu ne obezbjedi barem dio novca koji je potreban za Kenanovo liječenje. Pokazali smo da smo humani ovih zadnjih mjeseci, pokažimo to još jednom u ovom teškom trenutku i svim ostalim teškim trenutcima kroz koje trenutno prolaze Kenanovi roditelji i cijela rodbina. Poželimo Kenanu dug život, poželimo Kenanovim roditeljima izlazak iz ove agonije u kojoj su se našli. To možemo samo zajedničkim snagama! Cijena liječenja je izuzetna skupa, cijelo ovo vrijeme ste VI pomogli da se obezbjede sva sredstva za razne pretrage koje su se dešavale u zadnje vrijeme. Na žalost sada tek počinje onaj najteži i najskuplji dio, a to je liječenje. Samo jedan blok terapija iznosi 30.000 eura. Na Kenanovom računu trenutno je oko 65.000 KM prikupljenih kroz humanitarne akcije, te od pojedinačnih uplata. Međutim to nije dovoljno za njegov odlazak u Istanbul i prvi blok kemoterapije. Moramo biti jaki i humani, moramo pomoći ovoj obitelji da napokon krene normalnim putem u životu.

Kenanovi roditelji trenutno usmjeravaju maksimalnu energiju i velike napore ka svom najzahtjevnijem i jedinom cilju – Kenanu vratiti normalan život i pobijediti ovu tešku bolest. Iz tih razloga organiziraju se spektakularni humanitarni koncerti na području cijelog Unsko-sanskog kantona sa smo jednim ciljem, prikupljanje financijskih sredstava za Kenanovo liječenje.

Trud i nastojanja da se normalizuje život Kenanu, prepoznale su mnoge bosanske estradne zvijezde koje su potvrdile i odradile svoj  humanitarni nastup u Bihaću. To su Semir Cerić Koke – Osman Hadžić – Dona Ares – Alen Islamović – Ibro Selmanović – Adnan Nezirov – Mirza Malkoč – Amir Smajić – Okus meda – Camino Verde – Grupa MAT – Zosko i Skripta – Plesni klub Galaxy – Bošnjačka zajednica PREPOROD – KUD Hasana bega Bišćevića – Husnija Malkoč – Semir Vojić Čupo i mnogi drugi.

Ovo samo pokazuje da smo zajedno jači i da možemo sve napraviti samo onda kada smo složni i jedinstveni. Do sada smo to i bili kada je riječ o Kenanu Suljiću, bićemo i ubuduće zašto da ne? Mi bosansci smo takav narod, mi želimo pomoći jedni drugima u svim situacijama. Trenutno je situacija za malog Kenana najteža i ne smijemo se predati, moramo pomoći ovom malom dječaku da preprodi krizu u kojoj se našao, nakon svega jedina nada za Kenanov oporavak smo mi.

Koncert će se održati u Sanskom Mostu, 20.07.2012. u diskoteci Camel – Svi ste pozvani, zabavite se i kupite ulaznice za ovaj događaj. Još jednom napominjemo, sav prihod od ulaznica je namijenjen za liječenje 2,5 godina starog dječaka Kenana Suljića. Odazovite se ovoj akciji i pomozite malom dječaku Kenanu.

Zabavljaće vas: Adnan Nezirov – Mirza Malkoč – Okus meda – Camino Verde – Horoskop – Semir Vojić Čupo

Unapred Vam se zahvaljujemo i molimo vas da ukoliko ste korisnik Facebook-a kliknete na gornje dugme “Podijeli” ili dole na dugmad Twiter i Google+ i da podijelite ovu vijest sa svojim prijateljima, rodbinom i svima koje poznajete.