instant fap
Naslovnicainmedia danas

Hvala Vam svima!

Hvala Vam svima!

Selam Aleykum i srdacni pozdravi za sve Vas od Zmaye iz Istanbula! 
Duzni smo Vam milion slova i još toliko zagrljaja.

Smayo je pozelio da Vam se svima zahvalimo prije nego poleti iz lijepog ‘Stambola za još ljepšu Sanu i svoje milo Vrhpolje, a onda, nadam se, da ce Vam se on moci licno zahvaliti/obratiti. 

Kao sto ste vec culi, Smaji je izvrsena teška 6. operacija u kojoj su tačnije uradjena 3 zahvata. Krenuvši od aktivirane fistule koja je i načinila svu štetu, doktori su je uspješno zatvorili i očistili, te izvršili resekciju tankog crijeva gdje se nalazila fistula. Sa drugim dijelom su riješili urinalnu infekciju koja je nastala uslijed iste fistule. Treci zahvat, koji je ujedno bio i najkomplikovaniji samim tim što su doktori iz Bosne za sobom ostavili resekcijama od 36 cm, a ništa postigli nisu te uzevši u obzir stanje u kojem je doveden, uspješnost operacije je bila pod upitnikom i nije davala mnogo pozitivnih rezultata. Doktor je u nekoliko navrata spomenuo, da je Smajin zivot u Bozijim rukama. Vjerujem da mu nije bilo puno lakse nego Smaji i nama. Naseg Smaju ocekuje i 7. operacija, nakon 3 mjeseca- naravno ovisno i od njegovog stanja i procesa samog oporavka. 

Pa bih prvo da kazem, zahvala ide Dragom Bogu. Bez Njegovog budi, neće ni biti, nema ni budjenja! Zatim doktoru, koji je uspio uz svoj tim i Njegovu pomoc, ono neizvodivo.

Zatim, neizmjerno hvala nasoj porodici, rodbini ali i komsijama koji su nam na razlicite nacine, od pocetka Smajine borbe, pruzali neizmjernu podrsku, te pomogli nam u prikupljanu sredstava, te i sami prikupljali novac medju svojim porodicama, kolegama, prijateljima, poznanicima i nepoznatima. Hvala Vam sto ste zrtvovali svoje slobodno vrijeme i trud. U Vas zaista nismo sumnjali ni najmanje! Hvala porodicama Hodzic, Merdanovic, Kandzic, Jakupovic, Husic, Terzic, Carkic, Kazic, Ljutic, Keranovic, Pajic, Zukic, Ramic, Omanovic, Becic, Huskic, Fazlic, Sljivar, Puric, Kljajic, Dizdarevic, Hotic, Imamovic, Karajkovic, Hrvacic, Kahrimanovic, Hasanic. Hvala Fahrudin Karajkovic, Sanel Kljajic, Hodzic Sefer (Majda Hodzić)na svemu! Hvala Bosna LuzernMeris KazicMegert Jasminka

Takodjer hvala nasim prijateljima, onim od najranijeg djetinjstva pa do danas, koji su se na razlicite nacine trudili i prikupljali pomoc u svojim drzavama, gradovima, takodjer 
medju svojim prijateljima, porodicama. 
Hvala vam svima koji ste dijelili nase objave, i tako ucinili da mnogi druge vide, i pomognu iako nas ni ne poznaju- a zaista vas je mnogo.

Hvala Udruzenju Žene Vrhpolja, na celu sa Nermina Begovic-Pršić, hvala Alma Amidzic Zukic , Mirsada Merdanovic te udruzenju Zene Hrustova , hvala nasoj MZ Vrhpolje, Vrhpolje ONLINE Sanski Most , hvala Omer Mahic & Eldin Mahic, te Huse Mahic na org turnira. Hvala naravno svima koji su se odazvali na spomenete dogadjaje, i dali svoj doprinos.

Hvala i ostalim Sanskim udruzenjima, Mjesnim zajednicama, organizacijama, kako u Bosni, tako i izvan nje.

Hvala nacelniku Faris Hasanbegović, nasoj Opcina Sanski Most, hvala Socijalnom radu Sanski Most, Merhamet Sanski Most, Islamskoj zajednici Sanski Most, hvala momcima za org. turnira u Sanskom Mostu. Hvala igracima NK PODGRMEČ Sanski Most i NK Rudar Kamengrad, te Sanjanima na punim tribinama.

Hvala Aida Begić i Azra Hodzic Jakupovic na org. koncerta, i trudu kojeg ulazu.

Hvala Smajinim skolskim prijateljima, te prijateljima iz Hrvatske, Crne Gore i Srbije, koji su takodjer organizovali niz akcija.

Hvala nasim malim udruzenjima, firmama a ipak najvecim ljudima, bilo vas je zaista mnogo: od malih poduzeca do onih velikih: Gradjevinskih firmi, automehanicara, stomatloga, fotografa, ugostiteljskih objekata, trgovina, fudbalera, apoteka( Amila Spahić i tebi ogromno hvala, jer si bila tu i mnogo prije ove trenutne situacije). Hvala vlasnicima ugostiteljskih objekata koji su dozvolili prikupljanje pomoci, kao i djevojkama/Momcima koji su dosli na tu ideju.

Hvala ostalim divnim djevojkama koje su mi neumorne pisale, trudile se pomoci, organizovale niz nacina prikupljanja pomoci i akcija, i svakodnevno davale podrsku.

Hvala Smajinim uciteljima/uciteljicama, profesorima i profesoricama, hvala sto ga i pored svog njegovog nestasluka-niste zaboravili. 

Hvala divnom insanu, na nesebicnoj moralnoj podrsci, kojoj se nas Smajo posebno obradovao u ovim teskim danima, nasem Nedim Botić – Oficijalna stranica

Hvala svima koji su zeljeli pomoci, ali zbog problema sa Paypal i FB ipak nisu uspjeli, ne zaboravite da se djela ipak nagradjuju po zelji/Nijjetu. Tako da i Vama ogromno hvala!

Na kraju, hvala svima koji ste na bilo koji nacin ucestvovali, pomogli, pomolili se za naseg Smaju, koji mu/nam stalno pisete i ohrabrujete. Hvala svima onima koji su posjetili nasu porodicu prije Smajinog polaska u Tursku, i tako olaksali cijelu situaciju.

Iskreno se nadam da nismo nikog’ zaboravili, ukoliko jesmo, oprostite nam!

Dovoljno rijeci zahvale zaista ne postoji, duzni smo Vam,a ono sto trenutno mozemo uciniti je zahvaliti Vam se, i pozeljeti da Vam se svima trostruko vrati, da budete zdravi i sretni, i okruzeni ljudima koje volite.
Sto bi rekao nas Smayo, zdravlja i veselja Vam nikad ne falilo!

KOMENTARI