instant fap

I muškarci vole komplimente

Komplimenti im podižu samopouzdanje i jačaju ego, pa stručnjaci preporučuju da svom partneru povremeno uputite poneku lijepu riječ. Komplimenti, naravno, treba da budu iskreni.
 

Iako žene vole da primaju komplimente, ni muškarci nisu imuni na njih, pokazuje jedno britansko istraživanje. Komplimenti im podižu samopouzdanje i jačaju ego, pa stručnjaci preporučuju da svom partneru povremeno uputite poneku lijepu riječ.

Komplimenti, naravno, treba da budu iskreni, a za početak je dovoljna pohvala izgleda ili radnih sposobnosti.

Takođe, ne treba se stidjeti ni pohvala upućenih muškarcu poslije seksa, ali i kada popravi kompjuter ili veš-mašinu, pa i kada vam objasni nešto što niste razumjeli. Ipak, najvažnije je da mu svaki put kada vam nedostaje to i kažete, jer muškarci na taj način zadovoljavaju svoju želju da se osjećaju potrebnim.

Kada se lijepo obuče i sredi za izlazak, prijaće mu vaš kompliment a bilo bi dobro da obratite malo više pažnje i kada govori o svom poslu. Tada mu je zaista potrebna podrška koju na taj način indirektno traži, pa budite pažljivi i recite mu da dobro radi svoj posao, pod uslovom da to stvarno mislite.

(Novosti)

KOMENTARI