instant fap

Ibrahimović kritikovao Cristiana: Nije izazov otići u jedan od najboljih klubova

Ibrahimović kritikovao Cristiana: Nije izazov otići u jedan od najboljih klubova

Nekadašnji fudbaler brojnih evropskih velikana, uključujući i Juventus, Zlatan Ibrahimović je u svom zadnjem intervjuu za DAZN govorio o ovosezonskom izdanju Lige prvaka, ali i Juventusovoj najvećoj zvijezdi Cristianu Ronaldu.

“Ove godine je sve otvoreno, nema ekipe koja je superiorna u odnosu na druge niti se može reći da je neko favorit za trofej. Ja ću navijati za svoje stare klubove: PSG, Manchester United, Juventus i Barcelonu. Inter je, nažalost, eliminisan, a Milan nije u takmičenju. Tu su moja četiri tima i nadam se da će jedan od njih osvojiti trofej”, istakao je iskusni fudbaler LA Galaxyja.

Ibrahimović je iskoristio priliku i da objasni svoje ranije komentare o Cristianu Ronaldu, ali je istakao da nije nikakav izazov preći u Juventus.

“Nisam rekao da nije odličan, rekao sam da nije nikakav izazov izabrati Juventus. Nije izazov otići u jedan od najjačih timova na svijetu… Možda zavisi od toga šta smatrate izazovom. Za mene je to kada dođete u ekipu i podignete je na viši nivo. To je izazov”, istakao je Ibrahimović, pa dodao:

“U svakom slučaju to je bio sjajan transfer za italijanski fudbal jer je zahvaljujući njemu Sarija A ponovo u centru zbivanja, a to je moj drugi dom”.

Podsjetimo, Ronaldo je prošlog ljeta odlučio napustiti Real nakon mnogo uspješnih godina i preći u Juventus u potrazi za novim izazovom.


KOMENTARI