Idrži prijatelju. Volim te..

Homeinmedia danas

Idrži prijatelju. Volim te..

Smajo Hodžić: Pozdrav iz prelijepe Turske. Volim vas sve

Obraćam vam se u svoje ime i ime svoga prijatelja Smaje Hodžića koji se trenutno sad nalazi na operaciji.

Nažalost Smayo se našao prije vremena na operacionom stolu, a trebao je za neki da kažemo 15-ak dana. Zbog infekcije koja se dodatno pojavila njegovim tijelom. Javio mi se preključer i napisao brate moj reću ti nešto u povjerenju,iskreno ne znam šta bi rekao kako se čovjek osjećao tad.

Nakon toga rekao mi je za tu infekciju zbog koje je sad trenutno na toj hitnoj operaciji. Možda svi ne znate Smayu Hodžić, a ja ga neću opisivati nego ću samo reći jedan detalj. Trebao je na operaciju jutros u 08:00h. Ali ne, Smayo danas tačno je otišao u komu kada se začuo ezan džume namaz i tad nastupa operacija.

Dalje ništa neću reći,a nisam nešto ni sposoban dok ne vidim njegovu poruku koja uvijek počinje brate moj. Nisam odustao od vjere zdravlja jakog Smaye nit ću kad odustati.

Rekao mi je brate pomoli se za mene ,izvini se Vrhpoljčanima i svim ostalima za uskraćenu informaciju. Tako bi vam se izvinuo što smo zajedno krili tajnu u njegovo i svoje ime. Rekao je da nakon džume sve ovo javim,napišem.

Ne smijem zaboraviti jednu poruku koju je napisao na samom kraju: “Vrhpolje je sve samo ne malo, a tako i ljudi u Vrhpolju. “Ništa više ne mogu i nemam reći nego samo da ćemo vam se zajedno javiti aBd nako uspješne operacije i to nije sve obećao je da će se javiti sa porukom vidimo se na kafi u Vrhpolju.

To su naše tajne i dogovori,a ja molim Allaha dž.š. da usliša moje molitve i svih vas koji ste se pomolili ili bar mislite na mog prijatelja.

Obećavamo vam da ćemo se javiti opet, ali najljepšim porukama i ispunjenim obećanjima. Danas se širom svijeta čuo najljepši ezan kojeg ste ikad čuli. Izdrži prijatelju. Volim te.❤️

Omer Mahić

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0