instant fap
NaslovnicaLokalne temeOstalo

Ima li kraja ljudskoj zlobi i bezobrazluku?

Ima li kraja ljudskoj zlobi i bezobrazluku?

Do sada su nam izbacivali kartonske kutije, vreće, džakove i škafove pune štenaca, pse vezivali za drveće, a danas, danas je bio krucijum ljudske zlobe i surovosti!

Neko ko ne zaslužuje da se nazove čovjekom je dovezao stari zamrzivač, a njega stavio kuju par dana pred okotom,ostavio i otišao! 

Možete li zamisliti kao je bilo nedužnoj kujici u toj metalnoj mračnoj kutiji, bez imalo vazduha i svjetlosti, dok čuje lavež šest stotina pasa u neposrednoj blizini? U najdelikatnijem stanju, umjesto da je na sigurnom i bezbjedno se sprema da na svijet donese svoje bebice, nju taj stvor izlaže neviđenoj torturi!

I kako ta nesrećna kuja da odgoji štence i da oni prežive bačeni u prihvatilište za 600 pasa, koje je prenapučeno, u kojem nema mjesta da se ona izoluje i da bebice bezbjedno odrastaju?

I šta sad?

Potrebna nam je čuvalica ili privremeni smještaj – neko ko bi pružio privremeni smještaj ovoj nesrećnoj duši gdje bi se uspjela bezbjedno okotiti i gdje bi bebice mogle stasavati i sticati imunitet. Potrudićemo se da sve potrebno obezbjedimo za njih, jer kod nas, nemaju šanse!

Prvenstveno, jer nismo obezbjedili kućice ni za onih 30 pasa koji su ostali bez kućica u poplavi, a kamoli za nju! A da ne pričamo da zaista, ali zaista nemamo gdje da je izolujemo od drugih pasa!

Ima li iko na ovom svijetu da pomogne? 

DIJELITE, možda se baš neđu vašim prijateljima nađe neki ljubitelj pasa koji bi bio voljan da ustupi kutak svoga dvorišta ili kuće ovoj nesrećnoj kujici i pomogne da se okoti u miru i danjene bebice odrastaju na sigurnom!

P.S. Molimo ako neko prepozna psa i poznaje vlasnika da nam piše u inbox, ljudskoj zlobi i bahatosti se mora stati u kraj!
_______________
Udruženje SPAS

TRN: 5620078162259249 (NLB banka)

ili devizni račun:
IBAN: BA395620078162263323
SWBIC: RAZBBA22 (NLB banka)

paypal: [email protected]

Naznaka: za Ružu/for Rose

KOMENTARI