instant fap

Isplivale fotografije Soraje na jahti P. Diddyja

Soraja Vučelić noćima ne spava jer su joj na Ibici ukrali telefon, a brine je da ne osvanu fotografije i video-zapisi koji su bili u njemu

Djelić tog sadržaja dospio je do redakcije Kurira. Kako ove dnevne novine saznaju, Soraji je telefon nestao na jahti čuvenog repera P. Diddyja poslije jedne od žurki.

“P. Diddy i Soraja su se baš družili na Ibici, preko njega je upoznala i Paris Hilton. Većinu vremena provodili su na njegovoj jahti, na kojoj je organizovao velike žurke. Na jednoj od njih joj je nestao telefon u kom je bilo dosta fotografija koje nikako ne bi smjele da dospiju u javnost!”, otkriva izvor Kurira i dodaje: “Soraja strahuje zbog toga što je lopov već pustio neke slike, koje su, eto, došle i do vas. Posebno se plaši šta će biti ako isplivaju i eksplicitne slike s Diddyjem. Te fotke su već ponuđene nekim stranim medijima, a za otkup se traži velika suma novca.”

Kada su novinari Kurira pozvali Soraju i objasnili joj do kakvih fotografija su došli, bila je potpuno zbunjena. “Znate, ja to ne smem da komentarišem uopšte. U šoku sam! To su bile najobičnije slike sa žurki, baš kao ona s Paris Hilton. Slučaj je prijavljen policiji”, rekla je za Kurir Soraja, tvrdeći da na njima nema nikakvog eksplicitnog sadržaja.

KOMENTARI