instant fap
NaslovnicaUncategorized

Je li ovo najneugodniji momenat vjenčanja ikad?! Gorko-slatka balada za mladoženju

Je li ovo najneugodniji momenat vjenčanja ikad?! Gorko-slatka balada za mladoženju

U jednom momentu, očigledno ubijeđena u svoje vokalne sposobnosti, mlada se u trenutku zanosa saginje da bi potrefila pravu intonaciju

Neki parovi na dan vjenčanja recitiraju zavjete koje su sami napisali. No, ne i ova mlada koja je, kako bi opisala šta osjeća, svom budućem mužu otpjevala gorko-slatku ljubavnu baladu.

Video nastao u maloj crkvi negdje u Ohiu počinje filmskom scenom otvaranja vrata iza kojih se pojavljuje mladenka u svjetlucavoj haljini sa velikim mikrofonom u ruci. Nakon uvodne melodije, počinje pjevati dok mladoženja nezgrapno stoji na oltaru.

Pretpostavlja se da je autor pjesme sama mlada u kojoj opisuje život bez oca, ali i to kako je konačno pronašla pravog čovjeka.

“Sredila sam se danas, sa velom preko lica, ali pored mene nema oca da me preda”, pjeva ona, a zatim dolazi do refrena:

“Stojim u kapeli u bijeloj haljini. Čekala sam ovaj trenutak sa suzama sreće. Ovjde iza sebe ostavljam prošlost koristeći priliku”, da bi nakon dramaturške pauze dodala:

“Konačno sam pronašla pravog čovjeka”.

Između svakog stiha mladenka polako korača ka mladoženji koji nervozno stoji u mjestu, a  kada se malo opustio i on kreće ususret mladoj uzimajući je za ruku. Zatim se zatim okreće u stranu i kreće druga strofa u kojoj opisuje kako joj nedostaje otac.

U jednom momentu, očigledno ubijeđena u svoje vokalne sposobnosti, mlada se u trenutku zanosa saginje i iz petnih žila izvlači pravu intonaciju. Trenutak kasnije par se uzima za ruke i kreće prema oltaru, a mlada poentira:

“Jednog dana naša mala djevojčica će ispružiti ruku i znaće da sam pronašla pravog čovjeka”.

http://www.youtube.com/watch?v=RKdZJbAZ_4E&feature=player_embedded