instant fap
NaslovnicaMagazin

Jon Hamm: Vjenčanja su bitnija rodbini nego samom paru koji se

Jon Hamm: Vjenčanja su bitnija rodbini nego samom paru koji se

JON Hamm ne žuri se u brak sa svojom dugogodišnjom djevojkom Jennifer Westfeldt. Naime, par je u vezi već 15 godina, a zvijezda serije “Mad Men” tvrdi da im ne trebaju papiri kako bi se oboje osjećali sretno, prenosi Showbizspy.

“Razgovarali smo o tome, ali čini nam se kako su vjenčanja više bitna za rodbinu para nego što su to samom paru. Osim toga nijedno od nas nema reprezentativnu obiteljsku prošlost i uzore na koje bismo se mogli ugledati. Jenniferini su se roditelji rastali kad je bila vrlo mala, a moji su brak okončali još kad sam imao dvije godine”, priznao je seksi glumac.

Hamm se također osvrnuo i na posjete psihijatru: “Otišao sam do te žene, sjeo i pričao s njom. Moram priznati, to zaista pomaže. Zapravo, razgovor s bilo kime pomaže. Čak i kad se radi o prijateljima, no oni su upravo to – prijatelji. Oni će ti reći ono što želiš čuti. Psihijatar ti sigurno neće uljepšavati stvari – ako si sj**an, to će ti otvoreno dati do znanja. Perspektiva treće osoba temeljena na analizi je neprocjenjiva stvar”, izjavio je Jon.