Još jedan velikan kreće po Ahmedhodžića: “Anel ima sve”

HomeSport

Još jedan velikan kreće po Ahmedhodžića: “Anel ima sve”

Ahmedhodžić i Sheffield United nezaustavljivo koračaju ka Premiershipu 

Malmo je postao prvak, a Anel (21) pokazao da će u budućnosti biti vrhunski štoper. Već sada ga traže Chelsea, Milan, PSV… a u utrku se uključio i slavni Ajax, koji je oduševljen njegovim nastupima protekle sezone.

U svakom slučaju, čak i u redovima švedskog prvaka bivaju svjesni da ne mogu zadržati Ahmehdodžića duže od ljeta, a vjeruje se da je transfer realan i na zimu.

“Interes je ogroman. Gotovo svakodnevno se piše o Anelu i nije tajna da uvijek postoje novi klubovi koji ga zovu. Ne moraju to biti nužno klubovi, već agenti ili ljudi koji se bave transferima ili su posrednici u nekim timovima”, rekao je Anelov menadžer Marcus Rosenberg, dodavši:

“Anel ima sve. Naravno da još može puno toga naučiti, ali ako pogledate važne osobine – mlad je, visok, građen, ima tehniku i dobar pregled. Ma on ima sve”, tvrdi menadžer.

“Anel mora otići u klub u kojem može potpuno procvjetati, negdje gdje neće završiti na klupi. Svi klubovi sa zanimanjem već neko vrijeme prate Anela i tako znaju zašto ga žele dovesti. Tokom zimske pauze slušat ćemo razne ponude koje dobijemo”.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0