instant fap

Još nisam odlučio hoću li igrati za Hrvatsku ili BiH?

IAKO je Sead Halilović rekao da će pokušati spriječiti medijski desant na njegovu obitelj, 16-godišnji Alen intervjue daje kao na traci. I odrađuje to nevjerojatno profesionalno, s obzirom da nakon snimanja žuri na satove u zagrebačku Treću gimnaziju. Fotografiraju ga i u školi, profesori se drže za glavu. Alen ima i svoju Facebook stranicu koja radi punom parom. Klinac koji definitivno odskače i to ne samo po svom nogometnom talentu.

Kada ga pitate odakle takva uigranost u odnosu s medijima, kaže da su to očevi geni. Sead Halilović član je Dinamove šampionske generacije 90-ih.

“Kažem što mi prvo padne napamet, nisam vježbao, hahah… Dobro, pripremao sam se dijelom na ovu pompu. Znali smo da će doći. Osjećaj je prelijep, svi mi čestitaju. Hvala roditeljima, bez njih ne bi bilo lako”

vega osam minuta, koliko je odigrao protiv Hajduka, učinili su ga miljenikom publike.

“Popularnost je porasla, ali znam tko su mi pravi prijatelji.”

Osim nogometa, obožava košarku i tenis. Puno je savjeta pokupio od tatinog najboljeg prijatelja Damira Mulaomerovića, a san mu je otići na utakmicu Oklahome i pogledati Kevina Duranta. Kaže da još ne izlazi, a u Dinamu se drži u tandemu s Alispahićem.

“Dečki su me sjajno prihvatili, ali Meho je moj Bosanac, našli smo se”, kaže simpatični Dinamov klinac.

index.hr

KOMENTARI