instant fap
NaslovnicaUncategorized

Kadirić demantiran od zvaničnika SBB-a

Kadirić demantiran od zvaničnika SBB-a

Na email adresu portala inmedia.ba danas je stiglo saopćenje članova i izabranih zvaničnika SBB-a Sanski Most u kojem se javno ograđuju od  javne objave v.d. predsjednika SBB-a Sanski Most Nijaza Kadirića.

Predsjednik kluba vijećnika SBB Sanski Most Selvir Korlat ističe u reagiranju da nijedan organ SBB-a nije donio bilo kakvu odluku o bilo kakvom kandidiranju za naredne lokalne izbore, zbog čega istup g. Kadirića cijenim njegovim privatnim stavom koji u suštini nanosi štetu našoj stranci.

U telefonskom razgovoru Poslanica u skupštini USK-a Merisa Šušić izjavila je da je prerano govoriti o kandidatima za listu SBB-a za općinsko vijeće, a nisam upoznata s tim da je zvanično odlučeno da je naš kandidat za načelnika SBB-a Sanski Most gospodin Kadirić. Lično smatram da u SBB-u, koji u svom članstvu ima preko 70% žena njihova zastupljenost na kandidatskim listama treba biti ekvivalentna tom broju.

Kad me Već  pitate o SBB-ovom kandidatu za načelnika Sanski Most koristim priliku da izjavim svoju kandidaturu za načelnicu Sanskog Mosta, naravno ukoliko dobijem stranačku podršku.

Ovo izjavljujem odgovorno i trenutno radim na vlastitom izbornom programu i okvirnom planu zaustavljanja negativnih trendova i razvoja Sanskog Mosta, onoliko koliko mi uloga majke 4 mjesečne bebe to dozvoljava, jer je Sanski Most zaslužio da nakon godina stagnacije dobije odlučnu ruku žene, majke.

Žene mogu puno a nekad i puno više. Nadam se podršci, sigurna sam da će SBB kad to bude vrijeme izabrati najkvalitetnijeg kandidata koji će preuzeti poziciju načelnika SANSKOG MOSTA.  Takođe ću svoje spomenute strategije u svakom slučaju nesebično ustupiti svakom ko bude obnašao tu funkciju jer interese građana moramo staviti ispred vlastitih interesa.

 

KOMENTARI