instant fap

Kadirić trguje „Srpski med“ pod domaći

Kadirić trguje „Srpski med“ pod domaći

Poljoprivredna zadruga APIMED čiji je većinski vlasnik i osnivač Nijaz Kadirić, kandidat nezavisnog bloka – Senad Šćepić bošnjacima prodaje med sumnjivog porijekla i kvaliteta iz Republike Srpske sa dodakom šećera porijeklom iz Srbije zbog kompatibilnosti smjese.

Inspekcijskim nadzorom utvrđeno je:

  1. Da ova zadruga vrši otkup i pakuje med i ako za otkup i pakovanje meda ne posjeduje rješenje nadležnog organa kao ni rješenje o ispunjavanju minimalnih tehničkih uslova za otkup i preradu voća.
  2. Inspekcijskim nadzorom u poslovnim prostorijama je zatečeno 19 tona šećera iz Srbije – Novi Sad za koji ne postoji uredna prateća dokumenacija i isti nije zadužen u ovoj firmi.
  3. Da na zatečenim proizvodima nije obavljena veterinarska inspekcija i da se porijeklom robe ne može utvrditi.
  4. Da se otkup meda vrši od lica iz Republike Srpske koje nemaju kooperantske ugovore po cijeni od 8 KM (Kovačević Bojan iz Dubice i dr. lica)

„Poštena država“ je parola Nijaza Kadirića – Nezavisnog bloka i to je izgleda jedino što Nijaz smatra da treba biti pošteno, dok on i njegova firma imaju pravo iskazati svoje poštenje na način da bošnjacima prodaju „Sprski med“ sumnjivog porijekla po duplo većoj cijeni sa „malo” šećera.

Ovo je samo dio poštenja koji Nijaz Kadirić i Nezavisni blok žele unijeti u državni aparat a ostatak njegovih podvala i prevara ćemo vam prezentirati nakon Nijazovog izbornog „uspjeha“.

KOMENTARI