instant fap

Kakvo nas vrijeme očekuje

Kakvo nas vrijeme očekuje

U ponedjeljak će biti pretežno oblačno vrijeme sa kišom u Hercegovini i ponegdje na jugozapadu Bosne. U jutarnjim satima u većem dijelu Bosne je moguć slab snijeg. Vjetar slab promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura od – 3 do 3, na jugu od 5 do 8, a dnevna od – 1 do 5, na jugu od 8 do 12 stepeni Celzijusa.

U utorak će preovladavati pretežno oblačno sa maglom po kotlinama i uz riječne tokove. Tokom dana djelimično razvedravanje. U jutarnjim satima i dio prijepodneva na jugoistoku Hercegovini sa slabom kišom. Jutarnja temperatura od – 2 do 3, na jugu od 4 do 9, a dnevna od 3 do 9, na jugu od 8 do 12 stepeni Celzijusa.

U srijedu se očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme uz postepeno smanjenje naoblake tokom dana. U prvom dijelu dana u Bosni po kotlinama i uz riječne tokova sa maglom. Jutarnja temperatura od – 1 do 3, na jugu od 5 do 8, a dnevna od 6 do 12, na jugu do 14 stepeni Celzijusa.

U BiH će u četvrtak biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Jutarnja temperatura od 2 do 6, na jugu do 9, a dnevna od 8 do 14 stepeni Celzijusa.

KOMENTARI