instant fap
NaslovnicaUncategorized

Kalić radio spot za novu Lakinu pjesmu ” Životinje ‘

Kalić radio spot za novu Lakinu pjesmu ” Životinje ‘

Uvijek simpatičan, iskren i kreativan, Laka zajedno sa Lelom, se davno nametnuo kao neizostavan glazbeni odabir mnogih glazbenih sladokusaca u našoj regiji. Njihov novi singl, nazvan Životinje, jučer je i premijerno predstavljen na MTV-u. Kad smo saznali da je video snimao Edvin Kalić, odmah smo zaželjeli zaviriti na ovo snimanje koje je okupilo odličan bh.tim.

„Laka i ja smo od početka imali slične ideje u realizaciji spota za njegove „Životinje”. Kako je i sam govorio, već smo tokom priprema u glavi vidjeli taj spot. Snimali smo na lokacijama u Sarajevu i Konjicu, a ono je teklo u tri faze: s konjima, kravama i ovcama. Energija koja je vladala na snimanju i krajnji rezultat rada učinili su me vrlo ponosnim što sam bio dio ovog projekta.”- otkrio nam je Edvin.

1
Osim novog spota, Laka & Lela su najavili i mini turneju u Nizozemskoj koja počinje sredinom prosinca, kao i skorašnji koncert u Mostaru.
U nastavku vam donosimo simpatične fotografije sa snimanje kao i video pjesme. I da – spot je baš onakav kako zamišljate – kreativan i iskren. Uživajte!

Video: Edvin Kalić
Asistent na snimanju: Emina Smaka
Glazba i tekst: Elvir Laković Laka

2

3

4

4b

6

modamo

KOMENTARI