instant fap
NaslovnicaUncategorized

Koje osobine žene cijene?

Koje osobine žene cijene?

Različitim ženama su privlačni različiti muškarci, ali većina nas bi se složila da su ove osobine kod muškaraca tražene od strane gotovo svih žena. Evo koje su to:

Direktnost
Žene ravnodušnost ne smatraju privlačnom, šta više – opšte prihvaćeno mišljenje je da su nam privlačni momci sa “sve jedno je” stavom nije tačno. To nam je pokazatelj da nemaju ni karakter, ni ličnost. Poštujemo muškarce koji nam poklanjaju punu pažnju.

Vjernost
Cjenimo momke koji su dovoljno muževni i jaki da mogu da se odupru svojim “životinjskim” nagonima. Kao što ni oni ne žele da voze gradski bicikl kad mogu da imaju vlastiti, tako ne želimo ni mi.

Kavaljerstvo
Galantnost i šarmantnost su dvije osobine koje nikad nisu izlazile iz mode. Volimo “staromodne” muškarce s finim manirima, koji svoje žene znaju tretirati kako i priliči – kao dame.

Duhovitost
Svaka žena pada na ovu osobinu i jedna je od onih koje su nam pri vrhu liste traženih vrlina. Mi smo emotivna bića, pa smjeh povezujemo s pozitivnim asocijacijama. Stoga, ako uspiju da nas nasmješe, osjećaćemo se prijatno uz njih.

Fokusiranost
Volimo momke koji su fokusirani na postizanje zadatih ciljeva u karijeri, za razliku od onih koji su ljenji, kojima je životni san da se izležavaju na kauču i svakodnevno ispijaju litre piva.

Saosećajnost
Saosećati se ne znači razgovarati s nama preko telefona kad smo bolesne, već znači doći do nas i učiniti sve kako bismo se osjećale bolje.