instant fap
NaslovnicaSport

Kolašinac se raduje susretu s Draxlerom

Kolašinac se raduje susretu s Draxlerom

Meč s Wolfsburgom za fudbalera Schalkea Seada Kolašinca će biti poseban jer će se na suprotnoj strani naći njegov najbolji prijatelj Julian Draxler. Osim toga, klub iz Vučijeg grada u prošlosti je u nekoliko navrata pokušavao angažovati upravo Seada Kolašinca koji je danas meta brojnih mnogo većih klubova.

– Ukoliko pružimo maksimum svojih mogućnosti siguran sam da ćemo pobijediti. Reprezentativna pauza je donekle poremetila ritam, ali svi smo profesionalci i znamo kako se nositi s tim. U seriji smo od devet utakmica bez poraza i želimo nastaviti taj niz;, rekao je Kolašinac, koji je ponovio da mu u potpunosti odgovara promjena formacije u 3-5- 2.

Za Kolašinca će utakmica protiv Wolfsburga biti posebna i zbog susreta s najboljim prijateljem Julianom Draxlerom, koji vjerovatno neće igrati.

– S Julianom sam uvijek u kontaktu. Čuli smo se, znam da je bio malo povrijeđen i vjerovatno neće igrati protiv nas. Bez obzira na to, radujem se što ću ga ponovo vidjeti u Wolfsburgu, rekao je bh. reprezentativac.

KOMENTARI