instant fap
NaslovnicaVijestiRegion

Komunisti iz partije izbacili Titovog unuka

Komunisti iz partije izbacili Titovog unuka

Komunistička partija u Srbiji iz svojih redova je izbacila unuka Josipa Broza Tita – Jošku Broza. Naime, kako su naveli na Twitteru, dosadašnji predsjednik je isključen iz članstva i smjenjen sa mjesta predsjednika. On je nakon ove vijesti za Alo kratko rekao:

“Ma kako mogu da me izbace, nemaju kvorum, a i nisu me oni izabrali, nego kongres. Samo šire laži, stalno su na tom Facebooku i Twitteru. Boje se kongresa koji će biti održan u decembru, samo još salu da nađemo i onda ćemo sve raščistiti”, naglasio je  Broz i dodao:

“Istina je da su održali nekakav falš sastanak i da ih je bilo 14, od kojih dvojica nemaju pravo glasa, dok ja imam potpise 17 članova Centralnog komiteta koji su me podržali, tako da nemaju većinu da me smjene. Imamo informacije da ih je neko platio da me isteraju iz partije, uskoro ćemo utvrditi i koliko su para za to uzeli i od koga”.

O tome ko mu radi o glavi, Titov unuk kaže: “To su oni koji su lajali protiv naših koalicionih partnera, isti oni koji su tražili da se pare uplaćuju na njihove privatne račune, krili da su bili u zatvoru… Vidite, kongres je taj koji bira i razrješuje predsednika i članove Centralnog komiteta, tako da ćemo lijepo u decembru sve da vidimo i počistimo te ljude iz partije”.

KOMENTARI