instant fap
NaslovnicaUncategorized

Kreč bijeli nokti su novi trend

Kreč bijeli nokti su novi trend

Ne postoji bolja boja za naglašavanje preplanulosti od bijele. Bijeli neprozirni lak za nokte posljednjih mjeseci je zavladao crvenim tepihom, ali hoće li zaživjeti i na ulicama?

Lakovi za nokte su u poslednjih nekoliko godina postali važniji čak i od cipela i torbica, dokaz trendovske osveštenosti i modnog ukusa.

I dok se jedan dio žena odlučuje za jarke boje poput ružičaste, pastelne nijanse plave ili ljubičaste, dio žena ne odustaje od bijelog laka za nokte. Ovog puta ne radi se  o nježnim bijelim nijansama za prirodan look nego o kreč bijeloj boji.

Nova bijela je neprozirna i pomalo mat i na noktima podsjeća na korektor. Treba imati na umu da su ovakve nijanse izrazito teške za nošenje, upravo zbog spomenutog “korektor” efekta.

Mat bijela boja nije pretjerano privlačna, a jednom kada krene da se guli ostavlja ružniji utisak nego ijedna druga.

Ako vam je ova nijansa bijele ipak malo “previše bijela” možete odabrati i neku nježniju bijelu nijansu koja neće djelovati ovako nametljivo.

Tada lak treba da nanesete u nekoliko slojeva, da savršeno prekriva nokat, ali zahvaljujući minimalnoj dozi bež pigmenta, neće upadati u oči kao trendi bijela nijansa.