Kreč bijeli nokti su novi trend

  • 19 Juna, 2012
  • 0

Ne postoji bolja boja za naglašavanje preplanulosti od bijele. Bijeli neprozirni lak za nokte posljednjih mjeseci je zavladao crvenim tepihom, ali hoće li zaživjeti i na ulicama?

Lakovi za nokte su u poslednjih nekoliko godina postali važniji čak i od cipela i torbica, dokaz trendovske osveštenosti i modnog ukusa.

I dok se jedan dio žena odlučuje za jarke boje poput ružičaste, pastelne nijanse plave ili ljubičaste, dio žena ne odustaje od bijelog laka za nokte. Ovog puta ne radi se  o nježnim bijelim nijansama za prirodan look nego o kreč bijeloj boji.

Nova bijela je neprozirna i pomalo mat i na noktima podsjeća na korektor. Treba imati na umu da su ovakve nijanse izrazito teške za nošenje, upravo zbog spomenutog “korektor” efekta.

Mat bijela boja nije pretjerano privlačna, a jednom kada krene da se guli ostavlja ružniji utisak nego ijedna druga.

Ako vam je ova nijansa bijele ipak malo “previše bijela” možete odabrati i neku nježniju bijelu nijansu koja neće djelovati ovako nametljivo.

Tada lak treba da nanesete u nekoliko slojeva, da savršeno prekriva nokat, ali zahvaljujući minimalnoj dozi bež pigmenta, neće upadati u oči kao trendi bijela nijansa.