instant fap

Krvavo u Skoplju: Albanci pretukli dvojicu srpskih navijača naočigled policije!

Najžešćih sukoba je bilo u dijelu Skoplja Mavrovka, gdje su napadnuti Miloš Milošić (29) i Stefan Đurović (17), obojica iz Podgorice. Naši navijači kamenovani i na Makedonija trgu. Srpski navijači zadržani na graničnom prelazu Preševo i ne mogu da uđu u Makedoniju,

Kao što se i strahovalo prethodnih dana, u Skoplju je, uoči večerašnjeg meča Makedonija – Srbija, došlo do tuče navijača na nekoliko lokacija!

Najžešćih sukoba bilo je kod skopskog tržnog centra “Mavrovka”, gdje su, kako prenose makedonski mediji, dva srpska navijača pretučena i prebačena u bolnicu naočigled policije i obezbjeđenja!

Povrijeđeni su Miloš Milošić (29) i Stefan Đurović (17), obojica iz Podgorice. Oni su na sebi imali dresove srpske fudbalske reprezentacije i prolazili su pored pomente zgrade koja se nalazi u centru kraja gdje isljučivo obitavaju Albanci.

– Dobili smo prijavu remećenja javnog reda u mola Mavrovka oko 13.30 časova. Odmah je policija intervenisala, ali nije uhvaćen niko na licu mjesta. Onda smo dobili poziv iz Gradske bolnice koje imaju dvije povrijeđene osobe, građane Podgorice. Rekli su nam da su stigli u Skoplje oko 12 časova kada ih je napala veća grupa u blizini tržnog centra Mavrovka. U Gradskoj bolnici su primljeni sa vidljivim povredama – rekala je portparol makedonske policije Liza Bendevska.

(telegraf)

KOMENTARI