instant fap
NaslovnicaUncategorized

Kupačicu ozlijedila sabljarka

Kupačicu ozlijedila sabljarka

Rijekom i okolicom u petak se proširila priča da je u Bakarcu morski pas navodno napao kupačicu te da joj je čak odgrizao nogu. Iako vijest nije bila tačna, niko od kupača na plaži u Bakarcu nije sat vremena htio ući u more

Naime, u Bakarcu se zaista dogodilo nešto nesvakidašnje, ali se nije radilo o napadu morskog psa, već o vjerovatno sabljarci koja je ozlijedila jednu kupačicu.

– Išao sam na more kada sam na obali ugledao puno kupača. Skupili su se oko nečega, a kad sam se približio, ugledao sam ozlijeđenu ženu. Ležala je, ali nije bilo u pitanju ništa strašno. Imala je rez na nozi i malo krvarila no doživjela je šok. Radilo se o starijoj kupačici, mislim da je s Praputnjaka, no ja ju ne poznam. Donijeli smo vode da se ohladi i zvali Hitnu pomoć. Mogla je micati nogom, a kada je došla hitna, neko vrijeme su se zadržali u njihovom vozilu – ispričao je jedan očevidac za Novi list.

– Da ju je napao morski pas bio bi ju zagrizao. Dupin bi joj možda nešto slomio, primjerice rebro. Puno je srdela uz kraj, pa pretpostavljam da je mogla biti sabljarka koja ju ustvari nije napala nego ju je repom okrznula dok je lovila srdele. Moguće je i da se radilo o tuni, no rep joj je prekratak. Teško je to stopostotno tvrditi jer niko od drugih kupača nije vidio ribu. Samo znam da sat vremena niko nije htio ući u more – ispričao je mještanin Bakarca.