instant fap

LIJEPE VIJESTI Amir Bajrić pobijedio tešku bolest

LIJEPE VIJESTI Amir Bajrić pobijedio tešku bolest

Sanjanin Amir Bajrić prošle je godine uspješno operisan na klinici u Istanbulu. Dobra vijest je da liječnici smatraju kako je operacija u potpunosti uspjela.

Nakon teške borbe sa bolesti i velikim brojem terapija na koje je odlazio, današnji nalazi pokazuju da je Amir pobijedio tešku bolest.

Bajrić je još jednom zahvalio svim ljudima koji su sudjelovali u humanitarnim akcijama kako bi se prikupila neophodna sredstva za njegovo liječenje. Podsjećamo da je njemu nedavno dijagnosticiran tumor na glavi gušterače, a s obzirom na limitiranost domaćih zdravstvenih kapaciteta, pojavila se mogućnost da operacija bude izvedena u Istanbulu, u jednoj od tamošnjih klinika, što je na kraju realizovano. 

Zbog mogućnosti širenja i ekspanzije tumora vrijeme je bilo bitan faktor, pa je neophodna sredstva trebalo što prije sakupiti. U humanitarnu akciju za pomoć ovome ocu dvoje maloljetne djece uključio se veliki broj građana u zemlji i inostanstvu, pa je naposlijetku osiguran neophodan novac za liječenje. Amiru želimo brz oporavak i sretan povratak kući.

KOMENTARI