Luxury Gate Dubai nastavak je nevjerojatne priče o njihovom uspjehu

Homeinmedia danas

Luxury Gate Dubai nastavak je nevjerojatne priče o njihovom uspjehu

BRAVO Ispunili ste mnoge želje djeci

Porodica koja niže uspjehe u svemu što rade. U svakom od svojih brojnih poslova postigli su zavidan uspjeh. Sada su otišli i korak dalje.

Nedavno mi se konačno ostvarila dugoiščekivana želja, jedno putovanje u daleki svijet, u grad za koji mnogi kažu da je grad budućnosti. Dubai.

Sebiha Alagić Zečić spontano je postala prava mala inspiracija za one koji se ne mogu oduprijeti poslovnoj rutini i svakodnevici, a istovremeno žele ostvariti svoje interese i strasti te baš kao Sebiha živjeti drugačije.

Ovim putem mogu da vam predstavim našu novu kompaniju @luxury.dubai.realestate.

Šta mi to radimo ovdje u Dubai? DUBAI je jedini grad gdje možete kupiti nekretninu bez: Vize, bankovnog računa, bez firme. Dovoljno je da imate pasoš.

Emaar vam nudi mogućnost Pay off plana plaćanje na rate BEZ KAMATE i POREZA !!! Pomažemo vam u ostvarenju : -apliciranja boravišne vize -otvaranje malog biznisa -osnivanje kompanije -otvaranje bankovnog računa -investiranje u nekretnine.

@luxury.dubai.realestate nudi vam kompletnu servisnu uslugu. Exluzivno imamo ugovor sa @emaardubai Emaar kompanija je osnovana 1997. godine uz učešće države i jedan je od najpoznatijih svjetskih brandova mega projekata. Emaar Properties razvija vrhunske projekate u Dubaiju.

Ovi projekti uključuju npr. Dubai Mall sa oko 1.000.000 kvadratnih metara površine ili najviši neboder na svijetu, Burj Khalifa. Emaar Properties također realizuje mnoge druge projekte kao dio novonastalog Dubai reljefnog grada Downtown Dubai.

Ako se odlučite investirati u nekretninu u Emiratima, onda vam je moj savjet da to bude građevina kompanije Emaar Emaar vam uz svaku svoju nekretninu nudi jedan paket luxuznog i sigurnog života.

Njihove nekretnine su uvijek u top lokacijama, uz Emaar nekretnine uvijek dobijate 24/7 recepcijski servis 24/7, obezbjeđenje 24/7, video nadzor 24/7, servise, Bazen, teretana i igraonica.

Dubai je najsigurniji grad na svijetu. Za sve informacije obratite se slobodno

www.luxurygatedubai.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0