instant fap
NaslovnicaSport

Mario Balotelli: “Ovo je najbolja noć u mom životu”

Mario Balotelli: “Ovo je najbolja noć u mom životu”

Junak italijanskog trijumfa kaže da je prošla noć najlepša u njegovom životu, a golove je poklonio majci.

Strijelac oba gola za Italiju u polufinalu Evropskog prvenstva, Mario Balotelli rekao je da mu je ovo najbolja noć u životu, ali da se nada da će u nedelju u finalu biti još bolje.

“Ovo je najbolja noć u mom životu, ali se nadam da će u nedelju biti još bolje. Nadam se da ćemo slaviti, ne zanima me da li ću igrati dobro ili loše, sve dok svi budemo davali sve od sebe. Moramo da se opustimo, da se ne frustriramo zbog posjeda lopte španaca. Ne zaboravite da smo mi jedina ekipa koja je do sada njima dala gol na prvenstvu. Dokazali smo da smo ravnopravni”, rekao je Balotelli poslije utakmice, prenose “sportske”.

Ovaj 22-godišnji fudbaler je kazao da je oba gola posvetio svojoj majci, koja je došla u Varšavu kako bi ga uživo gledala.

“Na kraju utakmice, kada sam otišao do moje majke, to mi je bio najbolji momenat. Rekao sam joj da su ovi golovi za nju. Dugo sam čekao ovaj trenutak, posebno sto moja majka nije više mlada i ne može daleko da putuje, tako da sam morao da je usrećim kada je došla čak ovdje. U Kijevu će me gledati i otac”, kazao je Balotelli.