instant fap
NaslovnicaMagazin

Matt LeBlanc: “Želim da bude jasno da imam normalan penis”

Matt LeBlanc: “Želim da bude jasno da imam normalan penis”

Glumac Matt LeBlanc, kojeg mnogi pamte po ulozi Joeyja iz popularne serije Prijatelji, rekao je da mnogi misle da je depresivan zato što je u privatnom životu povučen.

Matt LeBlanc ispričao je, između ostalog, kako ga je uloga u Prijateljima definirala.

Ali za početak neki zanimljivi detalji. Glumac je, naime, za potrebe serije depilirao svoja prsa, kao i ‘tamo dolje’  te pritom nešto naglasio: ‘Želim da bude jasno da apsolutno imam normalnu veličinu penisa’.

Naime, u seriji Episodes glumac Matt LeBlanc glumi glumca Matta LeBlanca koji ima ‘podšišana prsa’ i divovski penis.

Povela se rasprava o tome što je u realnosti jednako kao i u seriji, a što nije. Glumac je objasnio da televizijske serije imaju veliki utjecaj na ljude koji ih gledaju. Naime, Matt smatra da ga gledatelji u potpunosti poistovjećuju s likom Joeyja.

Nakon što je godinama glumio Joeyja Tribbianija u Prijateljima, kada je završilo snimanje serije 2004. godine, LeBlanc je počeo glumiti u seriji Joey i to Joeyja iz Prijatelja. No, serija nije bila uspješna pa se glumac povukao na četiri godine.

Vratio se prošle godine na male ekrane u seriji Episodes, glumeći glumca Matta LeBlanca koji je bio Joey u prijateljima. Zvuči konfuzno, zar ne?

Uglavnom, spomenuo je i da ga je uloga u prijateljima definirala te da mnogi smatraju da je depresivan jer je u privatnom životu puno suzdržaniji od Joeyja, piše guardian.co.uk.

KOMENTARI